Strandparken KBH

UDVIKLING AF WEBSITE & APP

Udfordringen
Strandparken Kbh strækker sig fra Brøndby over Vallensbæk og Ishøj til Hundige – et 7 km. langt strandområde med masser af hvidt sand og rent badevand – kun 15 km. fra Københavns centrum. Et landskab med klitter, søer og enge og 4 lystbådehavne, der summer af aktivitet det meste af året. Der var behov for at få opdateret information om området og for at højne potentielle besøgendes kendskab til områdets faciliteter.

Målet
At sikre kendskab til områdets faciliteter og derigennem fastholde og skabe yderligere interesse for at bruge området både som strand, til gå- og løbeture mv.

Målgruppen
Borgere i området og i København.

Løsningen
Der blev udviklet nyt website og APP, som fokuserer på alle de muligheder, Strandparken Kbh tilbyder: Stranden med mulighed for afslapning og badning plus en masse aktiviteter; lege- og fitnessredskaber, beach volly, grill, borde og bænke. Gå- eller løbeture i det åbne kystlandskab med strand, klitter, græsarealer, søer og strandenge med vilde planter, fugle, får og kvæg, som græsser på bestemte arealer for at holde væksten nede. Fiskeri og besøg i en af lystbådehavnene. Besøg i kiosk eller restaurant m.m.m Desuden er der udviklet og beskrevet forslag til gåture i området, som man kan følge og få forklaringer undervejs af det, man har mulighed for at se. APP kan hentes fra websitet og i Google Play og App Store.

Effekten
Strandparken Kbh har fået en kommunikationskanal, der sikrer gæsterne kendskab til områdets faciliteter og som løbende kan opdateres med nye aktiviteter og arrangementer.

Strandparken