BUREAUET

bureau2

 

bureau1

Din samarbejdspartner om kommunikation, der påvirker holdninger og adfærd: Kommunikation, der skaber resultater.

Research – strategi – udvikling – gennemførelse – resultat

Vi udvikler gennemtænkte strategiske og kreative løsninger, baseret på effektiv research, engagement og indlevelse. Og altid i tæt dialog med dig.

I hvert enkelt tilfælde udfolder vi kommunikationen i de relevante medier, hvad enten det er websites, sociale medier, brochurer, film, annoncering eller andet.

Vi har ry for at være vedholdende. For at opnå det optimale resultat udfordrer vi os selv og dig. Vi opnår den fælles indsigt, som er grundlaget for et samarbejde, der skaber unikke løsninger og resultater.

Energi, klima og miljø

Vi har en særlig erfaring og passion for energi-, klima- og miljøområdet. Vi har gennem mange år hjulpet virksomheder med kommunikation af energiløsninger. Både i samarbejde med offentlige og private virksomheder.

Konferencer, events, udstillinger

Vi har gennem tiden stået for udvikling og gennemførelse af en række konferencer, events og udstillinger. Lige fra Miljøræs på Jyllandsringen, over standudvikling til større og mindre messer, til større konferencer med prisuddelinger, tilhørende udstillinger og receptioner mv.

Kontakt

Lad os tage en snak om din udfordring! – send en mail til xne@nectarcph.dk eller ring 2346 3364.

Se eksempler på vores tidligere opgaver her.