Zonta

WEBSITE

Udfordringen
Zonta er en netværks organisation, hvis formål er at styrke kvinders position og rettigheder worldwide. Organisationen er opdelt i distrikter, herunder i lande og endelig i lokale klubber i det enkelte land. Zonta District 13 med landene Danmark, Norge, Island og Lithauen havde brug for et styrket website dels til videndeling i egne rækker, dels til inspiration for potentielle medlemmer.

Målet
Med Zonta’s mål om ”empowering women through service and advocasy” er websitet platform for kommunikation mellem klubber, lande og distriktet. Samtidig skal sitet medvirke til at skabe kendskab til og interesse for Zonta blandt kvinder, som kan have en interesse i medlemskab af Zonta.

Målgruppen
Medlemmer, potentielle medlemmer og øvrige interessenter.

Løsningen
Der er udviklet et site, som både er samlende for hele distriktet og individuelt for hvert enkelt land og hver enkelt klub – med egen URL for det enkelte land. Sitet er opbygget overskueligt med en fast struktur, så det er enkelt at finde informationer og lade sig inspirere, hvad enten man søger på et land eller enhver klub i hele distriktet. Samtidig er sitet fleksibelt, hver klub og hvert land har sin lokale redaktør som løbende opdaterer sitet med aktuelle begivenheder, nyheder, arrangementer og øvrige aktiviteter.

Sitet kan tilgås fra distriktet, et land eller en klub. Uanset tilgangen kan brugeren bevæge sig rundt og lade sig inspirere af alle klubber og lande i hele distriktet.

Nyheder og arrangementer oprettet af en klub vises samtidig på landets side til inspiration for alle.

I struktur og indhold er der fokus på inspiration og information og på netværksdannelse.

Effekten
Zonta har fået en platform for kommunikation med nuværende og potentielle medlemmer, som styrker sammenholdet og skaber bedre rammer for rekruttering af nye medlemmer.